Sonic College

Sonic College er Lars både elev og studentermedhjælper.

Sonic Event #3

Lars var med i produktionsteamet som havde ansvaret for afviklingen af Sonic Event #3. Arrangementet var en koncert og oplevelse aften med fokus på lyd og lyd oplevelser.

Lars var hovedansvarlig for alle de tekniske opgaver til arrangementet. Derudover arbejdede han med at koordinere det frivillige arbejde og han havde det økonomiske ansvar og overblik.

Her er nogle billeder fra arrangementet:

DIY Byggeweekend

Weekenden den 14. – 15. September 2013 blev der på Sonic College i Haderslev afholdt en GssL byggeweekend. Lars var både initiativtager, projektleder og deltager. Se mere på bloggen – Byg en G-ssL 4000 stereocompressor

Akustik regulering af studier

Lars fik i foråret 2014 til opgave at forbedre akustikken i skolens studier. Opgaven skulle løses med et (opgaven taget i betragtning) stramt budget. Derfor blev der bygget en ordentlig stak bredbånds-absorbenter, som så kunne placeret strategisk i studierne. Arbejdeskraften kom fra de øvrige studerende. Lars havde ansvaret for hele processen, og fungerede både som “akustik ekspert” og projektleder.

Studieordning

Lars har som medlem af uddannelseudvalget været med til at forme studieordningen for uddannelsen.

Studentermedhjælper

Som studentermedhjælper har Lars blandt andet været ansvarlig for etableringen af “kommandocentralen” og vedligehold og indkøb af gear. Læs mere om kommandocentralen her.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/sonic-solution.com/larstirsbak.com/wp-includes/functions.php on line 3657